Voorschoolse educatie

Kwalitatieve en gezonde opvang voor kinderen

Leeftijd van 4 weken tot 13 jaar

Bieden veiligheid en warmte

Door middel van voorschoolse educatie, beter bekend als VVE, richten bij Second Home Kinderopvang ons op het onderwijs- en of ontwikkelingsachterstanden bij jonge kinderen te verminderen. Als we spreken over jonge kinderen is dit in de leeftijd van 2 tot 6 jaar oud. Door deze methode zullen kinderen voorbereid zijn op de basisschool. Het VVE-programma is vooral gericht op de kinderen die achterlopen.

Binnen de voorschoolse educatie richten wij ons op meerdere ontwikkelingsgebieden

In het programma van de voorschoolse educatie richten wij ons op vier ontwikkelingsgebieden namelijk, taal, rekenvaardigheid, motorische- en sociaal-emotionele ontwikkeling. Dit doen wij door een thema te gebruiken, zodat de kinderen spelenderwijs leren op ons kinderdagverblijf in Almere. In dit thema maken wij gebruik van Uk en Puk. Zij komen elk thema terug om de kinderen zo goed mogelijk te helpen.

Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten als kindercrèche in Almere? Of wilt u meer informatie over de voorschoolse educatie? Neem dan vooral contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Het is ook mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen via 036-7502950 of stuur een e-mail naar info@secondhomekinderopvang.nl. Naast het VVE-programma bieden wij ook andere diensten aan in ons kinderdagverblijf in Almere, zoals naschoolse opvang.