Vacatures voor de kinderopvang in Almere

Kwalitatieve en gezonde opvang voor kinderen

Leeftijd van 4 weken tot 13 jaar

Bieden veiligheid en warmte

Wij bieden verschillende openstaande vacatures aan voor onze kinderopvang gelegen in Almere, zoals pedagogische medewerker. In deze rol bent u verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang en ontwikkeling van kinderen bij Second Home Kinderopvang. Hier maakt u het verschil!

Geschikte vacatures als pedagogische medewerker voor kinderopvang vindt u bij ons in Almere

Deelt u dezelfde passie voor kinderen? Ziet u zichzelf al werken in onze peuterspeelzaal? Dan vindt u op onze website verschillende vacatures om te kunnen werken in onze kinderopvang gelegen in Almere. Wij hebben verschillende kinderdagverblijven die voor u een plekje hebben. Ontdek welke vacature geschikt is voor u!

Wij bieden u een fijne collegiale werksfeer aan

Bij ons komt u in een warm bad terecht als u aan de slag gaat als pedagogische medewerker. Wij bieden u goede arbeidsvoorwaarden aan conform het CAO van de kinderopvang. Daarnaast komt u terecht in schaal 6 binnen dit CAO. Het is ook mogelijk om bij ons verschillende opleidingen te volgen. Ook krijgt u een fijne inspireerde en collegiale werksfeer aan. Zo doen wij regelmatig leuke uitjes en krijg je korting voor een sport abonnement.

Solliciteer direct door ons een e-mail te sturen

Heeft u in ons ruime aanbod openstaande vacatures een geschikte vacature gevonden als pedagogische medewerker voor de kinderopvang in Almere? Solliciteer dan direct door een e-mail te sturen naar personeelszaken. Dit kan via info@secondhomekinderopvang.nl. Wilt u meer weten over onze vacatures voor pedagogische medewerker in Almere? Dan kan u personeelszaken bellen via 036-7502950. Wij zien u graag terug bij onze kindercrèche.