De peuteropvang in de Eilandenbuurt in Almere

Kwalitatieve en gezonde opvang voor kinderen

Leeftijd van 4 weken tot 13 jaar

Bieden veiligheid en warmte

Zoekt u een peuteropvang in de Eilandenbuurt in Almere? Second Home Kinderopvang voorziet uw peuter graag van het meeste plezier en de beste zorg. Wij houden van kinderen, maar we houden nog meer van kinderen blij maken en ze spelenderwijs nieuwe dingen leren. Of het nu buiten op ons plein is of in onze peuterspeelzaal gelegen in de stad Almere Buiten. Wij bieden uw kind de gelegenheid om binnen te ontspannen door lekker te loungen op een van onze banken, buiten te spelen of actief te zijn in onze peuterspeelzaal, PSZ, in de stad Almere Buiten. Voor peuters die meer willen, bieden wij regelmatig creatieve activiteiten aan zoals knutselen.

Onze peuteropvang in de Eilandenbuurt in Almere

Wanneer uw peuter langskomt bij onze peuteropvang in de Eilandenbuurt in Almere zorgen wij ervoor dat zij of hij veel plezier heeft. Zo biedt ons ons team uw peuter verschillende spel- en sportactiviteiten aan in onze peuterspeelzaal in de stad Almere Buiten, maar ook buiten kan er gezellig worden gespeeld met elkaar. Zowel binnen in onze peuterspeelzaal in Almere als buiten organiseert onze kindercrèche zowel individuele als gezamenlijke spellen. Daarnaast verzorgen wij iedere dag verse, warme maaltijden zodat alle kinderen aan hun trekken en vitamientjes komen. Samen zorgen we iedere dag voor een leuke en gezonde dag voor iedereen zowel buiten als binnen in onze peuterspeelzaal in de stad Almere Buiten.

 

In onze PSZ in Almere werken wij met het VVE-programma

Wij vinden de ontwikkelen van kinderen het belangrijkste in onze PSZ gelegen in Almere. Met hulp van ons VVE-programma helpen wij kinderen hun onderwijs- of ontwikkelingsachterstand te verminderen. VVE staat voor voorschoolse educatie en bestaat uit twee delen. In dit programma gebruiken wij bij de PSZ, maar ook bij ons kinderdagverblijf in Almere. Wij richten ons op meerdere ontwikkelingsgebieden. Als eerste bekijken we de taalontwikkeling, daarna de rekenvaardigheid, motorische ontwikkeling, maar ook de sociaal-emotionele ontwikkeling. Dit doen wij vanuit het thema Uk en Puk. Op deze manieren kan uw kind spelenderwijs diverse positieve ontwikkelingen doormaken in onze Peuteropvang in de Eilandenbuurt Almere.

Neem snel contact met onze peuterspeelzaal in de stad Almere Buiten

Bent u benieuwd naar onze peuteropvang in de Eilandenbuurt in Almere? Maak dan gerust een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij beantwoorden graag al uw vragen over onze diensten, zoals de dagopvang voor baby’s. U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 036-7502950 of een e-mail te sturen naar info@secondhomekinderopvang.nl. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.