Naschoolse opvang in de Eilandenbuurt in Almere

Kwalitatieve en gezonde opvang voor kinderen

Leeftijd van 4 weken tot 13 jaar

Bieden veiligheid en warmte

Zoekt u een naschoolse opvang in de Eilandenbuurt in Almere? Second Home Kinderdagopvang is de plaats waar uw kind zorgeloos geniet en spelenderwijs leert samen met andere kinderen. Wij houden van kinderen en bieden zoveel mogelijk leuke activiteiten aan waar uw kinderen aan deel kunnen nemen. Onze naschoolse opvang in de Eilandenbuurt in Almere werkt daarnaast ook met een haal-en brengservice en biedt dagelijks verse, warme maaltijden aan voor uw kind.

Ontdek onze naschoolse opvang in de Eilandenbuurt in Almere

U wilt natuurlijk een naschool opvang in de Eilandenbuurt in Almere waar u uw kind veilig kunt laten spelen met andere kinderen. Zo kunt u overdag zorgeloos gaan werk of studeren. Wanneer u kiest voor onze naschoolse opvang in de Eilandenbuurt in Almere, zorgen wij ervoor dat uw kind het heel erg naar haar of zijn zin heeft. Zo biedt ons team in onze buitenschoolse kinder- en peuteropvang diverse spel- en sportactiviteiten aan, zoals:

  • Zwemmen
  • Dansen
  • Diverse spelletjes

 

Ja, ik ben geïnteresseerd

Bent u geïnteresseerd in de naschoolse opvang van uw kind in de Eilandenbuurt in Almere? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Voor vragen en opmerkingen over onze dagopvang voor kinderen en baby’s kunt u ons natuurlijk ook bellen of mailen. Wij zijn telefonisch te bereiken via 036-7502950 en per e-mail via info@secondhomekinderopvang.nl. Ook het invullen van ons contactformulier behoort tot de mogelijkheden om contact met ons op te nemen. Wij zien u en uw kind graag tegemoet bij onze naschoolse opvang gelegen in Almere!