Kinderdagverblijf in Almere

Kwalitatieve en gezonde opvang voor kinderen

Leeftijd van 4 weken tot 13 jaar

Bieden veiligheid en warmte

Bij ons kinderdagverblijf in Almere Buiten zorgen wij ervoor dat uw kind lekker zichzelf kan zijn. Second Home Kinderopvang heeft verschillende kinderdagverblijven in Almere Stad en Almere Buiten. In ons all-in KDV gelegen in Almere kan uw kind gezellig spelen met andere kinderen, maar ook deelnemen aan actieve spelactiviteiten. Wij vinden het belangrijk dat uw kind met plezier naar onze opvang komt. Mocht het nodig zijn, hebben wij ook een haal- en brengservice en zorgen we elke dag voor verse warme maaltijden op ons KDV in Almere.

Kies voor ons kinderdagverblijf in Almere Buiten

Onze kinderopvang is een vertrouwde plek voor baby’s, peuters, kleuters en voor kinderen tot en met 13 jaar oud. De oudste kinderen worden opgevangen in onze BSO. Al deze kinderen leren spelenderwijs nieuwe dingen. Dit doen wij onder meer door het uitvoeren van sportactiviteiten. Daarnaast vinden wij het in ons KDV in Almere belangrijk dat de kinderen, ouders en leidsters alle een grote wederzijdse betrokkenheid hebben. Dit doet ons team door een open houding over onze werkwijze en organisatie.

Wij maken in onze kinderdagverblijven in Almere gebruik van het VVE-programma

Second Home Kinderopvang heeft meerdere kinderdagverblijven verdeeld in heel Almere. Al deze kinderdagopvangen gebruiken het VVE-programma. In dit programma, ook wel bekend als voorschoolse educatie, gaan wij in ons kinderdagverblijf in Almere Buiten, met de kinderen aan de slag om zichzelf verder te ontwikkelen bij een onderwijs- of ontwikkelingsachterstand. Wij leggen hierbij de focus op taalontwikkeling, beginnende rekenvaardigheden, motorische ontwikkeling en sociaal-emotionele ontwikkeling. Deze methode gebruiken wij ook in onze peuterspeelzaal. Deelt u dezelfde passie die wij hebben met kinderen? Dan vindt u misschien een passende vacature voor één van onze kinderdagverblijven in Almere.

Neem contact met ons op voor al onze diensten binnen ons KDV in Almere

In ons kinderdagverblijf in Almere Buiten bieden wij verschillende diensten aan, zo is er ook de mogelijkheid voor naschoolse opvang. Alle diensten van onze kinderdagverblijven in Almere kan u na lezen op onze website. Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in de opvang uw kind? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 036-7502950 of een e-mail te sturen naar info@secondhomekinderopvang.nl. Het is ook mogelijk het contactformulier in te vullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.