De kindercrèche in Almere

Kwalitatieve en gezonde opvang voor kinderen

Leeftijd van 4 weken tot 13 jaar

Bieden veiligheid en warmte

Bent u voor uw kind op zoek naar een fijne en betrouwbare kindercrèche in regio Almere? Dan kunt u rekenen op de crèche van Second Home Kinderopvang uit Almere. Wij zijn uw all-in kinderdagverblijf en BSO. Uw kind kan bij ons lekker zwemmen, sporten en actief kickboksen. Wij verzorgen ook verse warme maaltijden en werken met een haal-brengservice. Daarnaast zijn we flexibel met ruildagen en calamiteiten. Wanneer u kiest voor onze kindercrèche in Almere, dan kiest u voor een fijne ontzorging.

Ontdek de leukste kindercrèche in Almere

Wanneer u uw kind zorgeloos en gezellig wilt laten spelen met andere kinderen, dan is onze kindercrèche in Almere uitermate geschikt. Actief bewegen is gezond en dat vinden wij dan ook belangrijk, daarom organiseren wij verschillende sport- en spelactiviteiten op onze BSO. Uw kind leert op onze crèche in Almere spelenderwijs nieuwe dingen. Wij leren ze deze nieuwe dingen aan op zwel individueel niveau, maar ook in groepsverband.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze crèche in Almere

Bent u geïnteresseerd in onze kindercrèche in Almere? Of heeft u misschien een vraag over de peuteropvang? Of heeft u eventuele vragen over ons team? Laat het ons weten. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen. Het is ook mogelijk om telefonische contact met ons op te nemen via 036-7502950 of een e-mail te sturen naar info@secondhomekinderopvang.nl. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om al uw vragen over onze crèche gelegen in Almere te beantwoorden.