De kindercrèche in Almere

Kwalitatieve en gezonde opvang voor kinderen

Leeftijd van 4 weken tot 13 jaar

Bieden veiligheid en warmte

Bent u voor uw kind op zoek naar een fijne en betrouwbare kindercrèche in regio Almere? Dan kunt u rekenen op Second Home Kinderopvang. Wij zijn uw all-in kinderdagverblijf en BSO. Uw kind kan bij ons lekker zwemmen, sporten en actief kickboksen. wij verzorgen ook verse warme maaltijden en werken met een haal-brengservice. Daarnaast zijn we flexibel met ruildagen en calamiteiten. Wanneer u kiest voor onze kindercrèche in Almere, dan kiest u voor een fijne ontzorging.

Ontdek de leukste kindercrèche in Almere

Wanneer u uw kind zorgeloos en gezellig wilt laten spelen met andere kinderen, dan is onze kindercrèche uitermate geschikt. Actief bewegen is gezond en dat vinden wij dan ook belangrijk, daarom organiseren wij verschillende sport- en spelactiviteiten op onze BSO. Uw kind leert op deze manier spelenderwijs nieuwe dingen, zowel individueel als in groepsverband.

Neem gerust contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze kindercrèche in Almere? Of heeft u misschien een vraag over de peuteropvang? Laat het ons weten. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 036-7502950 of een e-mail te sturen naar info@secondhomekinderopvang.nl. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.