Dagopvang voor uw baby in Almere

Kwalitatieve en gezonde opvang voor kinderen

Leeftijd van 4 weken tot 13 jaar

Bieden veiligheid en warmte

Bent u op zoek naar een dagopvang voor uw baby in Almere? Wij van Second Home Kinderopvang zijn u graag van dienst. Wij houden van kinderen en baby’s en doen van alles om ze het naar hun zin te laten hebben.

Kies onze dagopvang voor uw baby in Almere

Heeft u een baby, maar is er iets in uw planning voorgekomen waardoor u een betrouwbare en veilige dagopvang in Almere zoekt? Wij ontzorgen u graag met onze dagopvang door onze leidsters die uw baby met alle zorg voorzien. Kiest u voor ons, dan kiest u voor kwaliteit, betrouwbaarheid en veel plezier voor uw baby. Wist u dat wij ook een peuteropvang zijn? Zo kunnen kinderen van verschillende leeftijden bij ons terecht voor leuke naschoolse activiteiten.

Kom langs voor een kennismakingsgesprek

Heeft u interesse in onze dagopvang? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek in een van onze zeven vestigingen in Almere, waaronder de Eilandenbuurt. Dan kunt u al uw vragen bespreken met een van onze leidsters. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 036-7502950 of een e-mail te sturen naar info@secondhomekinderopvang.nl. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.