Sport en Spel

Wij zullen er alles aan doen om uw kind een fijne tijd bij Second Home Kinderopvang te geven en u goede en vertrouwde opvang voor uw kind te bieden. De beste mogelijke zorg voor uw kind. Dat wilt u natuurlijk als u werkt of studeert. Daarvoor bent u bij Second Home Kinderopvang aan het juiste adres. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen op de BSO. Op school moeten de kinderen al zoveel, op de BSO kunnen ze bijkomen van een drukke schooldag. De kinderen kunnen bij ons ontspannen door bijvoorbeeld te loungen op de bank of rustig een boekje te lezen. Maar voor de kinderen die na school meer willen bieden wij regelmatig knutselactiviteiten aan of kunnen de kinderen zich buiten lekker uitleven.

Voor de sportieve kinderen bieden wij, bij voldoende animo, geheel op onze kosten, sportactiviteiten aan zoals Sport en Spel, dansen, kickbokslessen, zwemlessen, streetdance en freerunning bij Jumping Jack. Meer informatie over de sportactiviteiten kunt u terugvinden de kopjes van de desbetreffende sport.

Bewegen is belangrijk en gezond. Second Home Kinderopvang onderstreept dat belang en gaat daar op een plezierige manier mee om. Spelenderwijs ontdekken de kinderen diverse sporten. Heeft uw kind altijd al eens willen experimenteren met vechtsporten, muziekinstrument, werelddansen, streetdance en nog veel meer? Het kan allemaal. De behoeften van de kinderen zijn hierin belangrijk. Wat vinden zij leuk en willen ze graag ontdekken? Daar spelen wij op in. Naast het sporten en bewegen bieden we kinderen graag de ruimte voor andere activiteiten.