Sport- en spel

De sport- en spelactiviteiten op onze BSO in Almere houden uw kind fit en gezond terwijl ze gezellig spelen met andere kinderen. Wij zullen er alles aan doen om uw kind een fijne tijd bij Second Home Kinderopvang te geven en uw kind goede en vertrouwde opvang te bieden. U wilt natuurlijk de best mogelijk zorg voor uw kind wanneer u aan het werk of studeren bent. Daarvoor zit u goed bij Second Home Kinderopvang. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen op onze BSO. Op school moeten de kinderen al zoveel, daarom kunnen ze op onze BSO bijkomen van een drukke schooldag. De kinderen kunnen bij ons ontspannen door bijvoorbeeld te loungen of rustig een door hun gewenste boek te lezen. Voor kinderen die na school meer willen, bieden wij regelmatig knutselactiviteiten aan. Ook kunnen de kinderen zich lekker buiten uitleven.

Diverse sport- en spelactiviteiten op de BSO in Almere

Als er genoeg aanmeldingen zijn, bieden wij sportieve kinderen sport- en spelactiviteiten aan op onze BSO in Almere. Geheel op onze kosten. Bewegen is belangrijk en gezond en daar zijn wij het compleet mee eens. Spelenderwijs ontdekken de kinderen diverse sporten. Heeft uw kind altijd al eens willen experimenteren met vechtsporten, muziekinstrument, werelddansen, streetdance en nog veel meer? Het kan allemaal bij ons. De behoeften van de kinderen zijn hierin belangrijk. Wij houden dan ook te allen tijde rekening met wat zij leuk vinden en graag willen ontdekken. Naast het sporten en bewegen bieden we kinderen graag de ruimte voor andere activiteiten. Tijdens deze sport- en spelactiviteiten kunnen de kinderen op onze BSO in Almere deelnemen aan:

  • Danslessen
  • Kickbokslessen
  • Zwemlessen
  • Streetdance
  • Freerunning bij Jumping Jack

 

Vraag extra informatie aan

Bent u benieuwd naar de sport- en spelactiviteiten op onze BSO en kindercrèche in Almere? Wij informeren u graag hierover. Vul hiervoor het contactformulier in. Belt u liever? Dat is geen probleem. U bereikt ons via 036-7502950 of door het sturen van een e-mail naar info@secondhomekinderopvang.nl.