Second Home Boot

Het is u vast niet ontgaan, recent hebben wij een tender van 6,5 meter aangeschaft voor de BSO. Door de corona maatregelen zijn wij enigszins beperkt in onze bewegingsvrijheid deze zomer. Om de verwachtingen van de kinderen en hun ouders voor de zomer toch nog waar te kunnen maken hebben wij besloten tot deze aankoop.

Wij gaan deze zomer in groepjes van 6 kinderen maximaal steeds een uur varen op de Noorderplassen. Uiteraard is dit alleen voor de kinderen vanaf 7 jaar die in het bezit zijn van een zwemdiploma, verder hebben wij ook toestemmingsformulieren op de opvang liggen. Deze moeten voor aanvang door de ouders ondertekent worden en ingeleverd bij de betreffende leidinggevende op de BSO van uw kind. 

Veiligheid voor alles, de veiligheid van de kinderen is zoals gewoonlijk het belangrijkste voor ons, daarom hebben wij een protocol opgesteld om ervoor te zorgen dat de veiligheid te allen tijde geborgd is. We hebben voldoende reddingsvesten die de kinderen in de boot te allen tijde aan moeten hebben, er is gedacht aan EHBO en brandblussers kortom alles om veilig op weg te kunnen

Er staat ons dus niets meer in de weg om er een top zomer van te maken, de kinderen gaan heerlijk genieten van de prachtige natuur rondom de Noorderplassen en als het weer het toelaat zullen we de boot stil leggen op een mooie plek waar ze lekker even kunnen zwemmen. 

Let the fun begin! (nu alleen het zonnetje nog)

Protocol boot