Plaatsingsprocedure

Bij Second Home Kinderopvang zijn alle kinderen welkom. Wilt u er zeker van zijn dat uw kind geplaatst wordt op de plek en het moment dat het u past, dan is het belangrijk tijdig in te schrijven.

Voordat u daaraan begint, nemen we graag een aantal zaken met u door:

  • welke vorm van opvang kiest u;
  • naar welke locatie gaat uw voorkeur uit;
  • om welke dagen (of dagdelen) gaat het.

Inschrijven en informatie verstrekken:

Inschrijven is mogelijk maximaal een jaar voor de gewenste plaatsingsdatum, mits de gewenste opvangtijden bekend zijn. Het inschrijven van een nog niet geboren kind(eren) kan alleen als de uitgerekende geboortedatum bekend is. Op het inschrijfformulier kunnen ouder(s)/verzorger(s) een voorkeur voor de gewenste dagen/dagdelen opgeven.

Voordat de inschrijving definitief wordt, nodigen wij Ouder(s)/verzorger(s) graag uit voor een rondleiding. De rondleiding wordt gegeven door de directrice van Second Home Kinderopvang Mariam Talhaoui. Tijdens de rondleiding maakt u kennis met de oprichtster van Second Home Kinderopvang (Mariam Talhaoui) en zal Mariam jullie alles vertellen over Second Home Kinderopvang. Wanneer u de rondleiding heeft gehad en u zich fijn voelt bij Second Home, dan kunt u uw kind(eren) inschrijven via het inschrijfformulier op de website. Bij ontvangst van het digitale inschrijfformulier, zullen wij uw kind(eren) inplannen. Ouder(s)/ verzorger(s) ontvangen een digitaal plaatsingscontract. Na ontvangst van de digitale handtekening van ouder(s)/ verzorger(s) wordt de opvangplek definitief toegewezen aan het kind. De locatiemanager zal u  later uitnodigen voor een intakegesprek.

Second Home Kinderopvang streeft ernaar ouder(s)/verzorger(s) zo goed mogelijk te informeren over alle kinderopvangmogelijkheden. Graag vertellen we u tijdens een rondleiding waar we voor staan en wat er allemaal mogelijk is. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen of mailen voor meer informatie. Wij beschikken over een informatiepakket, deze sturen wij u graag toe.