Werken bij Second Home Kinderopvang

Als medewerker ben jij het gezicht van onze organisatie en geef je uiting en vorm aan onze missie en visie. Je bent, ongeacht je functie in de organisatie, betrouwbaar, betrokken én belangrijk. Daarmee dragen we samen bij aan een open, prettige en veilige sfeer voor kinderen, ouders en collega’s. En niet in de laatste plaats voor jezelf!

Wij bieden leuke, gezonde EN educatieve kinderopvang. De kinderen die wij onder onze hoede krijgen, geven we een veelzijdig aanbod. We zoeken dan ook pedagogisch medewerkers met uiteenlopende kwalificaties en achtergronden, uiteraard naast je erkende pedagogische kwalificatie. Denk hierbij aan sport, spel, drama, muziek, koken. Verzin het maar: alles kan bij Second Home Kinderopvang.- Vacatures: Ben je geïnteresseerd? Second Home Kinderopvang is altijd op zoek naar goede en enthousiaste medewerkers.

Ervaren flexibele pedagogisch medewerkster gekwalificeerd voor VVE op basis van nul-uren contract(oproepkracht)


Wij zijn op zoek naar flexibele ervaren leidsters voor de BSO. Weet je wat verantwoordelijkheid is, en kun je hier mee om gaan, werken met een nieuwe groep en met nieuwe kinderen, ben je flexibel in je inzetbaarheid. Werk je graag in een stijlvolle, huiselijke omgeving en weet je goed de balans te vinden tussen een professionele en een liefdevolle aanpak? Ben je daarnaast vrolijk van aard en weet je anderen te enthousiasmeren? Mail dan je sollicitatiebrief met CV naar: info@secondhomekinderopvang.nl

Acquisitie plegen, naar aanleiding van onze advertenties wordt niet op prijs gesteld.

BOL-ers Wij hebben altijd plaats voor stagiaires die graag willen leren, niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken. Vind je het leuk en ben je bevoegd om met kinderen te werken? Volg je een opleiding tot Pedagogisch Medewerker, Sportopleider, Sociaal Cultureel Werker of vergelijkbare opleiding? Ben je nog op zoek naar een stageplaats met verdere toekomstmogelijkheden? Zie je het als een uitdaging de kinderen een actieve, gezellige dag te bezorgen? Wil je graag jezelf bewijzen en misschien zelfs in de toekomst een kans op een vaste baan? Stuur ons een motivatiebrief samen met je cv en wij nemen contact met je op.