Directie van Second Home Kinderopvang


Hallo allemaal,

Als trotse eigenaar van Second Home Kinderopvang wil ik mij hierbij graag aan u voorstellen. Mijn naam is Mariam Talhaoui en geboren op 21 december 1984 in Wateringen (Westland). Sinds 2004 woon ik samen met mijn man Khir-dine in Almere. Samen hebben wij vier mooie dochters: Salena , Dounia, Elissa en Yara .

In 2006 ben ik afgestudeerd als Sociaal Cultureel werker (niveau 4). Nadat ik deze opleiding heb afgerond ben ik in 2006 binnen de kinderopvang gaan werken. Dit deed ik met veel liefde en passie. Tijdens mijn werkperiode heb ik met verschillende doelgroepen leren werken. Al gauw merkte ik dat ik door wilde groeien binnen deze branche. Ik heb toen tijdens mijn werkperiode een HBO deeltijdstudie opgepakt. In oktober 2010 heb ik mijn HBO Bachelor Management in de Zorg en Dienstverlening behaald.

Naast het moederschap ben ik 5 dagen per week op de kinderopvang aanwezig om zorg te dragen voor het coördineren van de algemene bedrijfsvoering, ook ben ik verantwoordelijk voor de uitvoering en realisatie van het beleid, het personeelsbeheer en de Kwaliteit. Als directrice van Second Home Kinderopvang stel ik hoge eisen aan de kwaliteit en mijn pedagogisch medewerksters. Als werkende ouder ben ik mij ervan bewust dat het van essentieel belang van de kinderen en de ouders is om kwalitatief goede kinderopvang te leveren. Voor mijn de taak om dit samen met het team hoog in vaandel te houden en onze pedagogische medewerkers telkens weer te voorzien van de nodige trainingen en bijscholing. Naast mijn bezigheden als eigenaar en leidinggevende, kom ik ook regelmatig op de groepen. Naast dat ik het natuurlijk leuk vind om met de kinderen bezig te zijn, leer ik de kinderen kennen en weet ik precies om welk kind het gaat wanneer ik bijvoorbeeld met u als ouder in gesprek ben. Ik kan intens genieten van de kinderen hun spontaniteit en openheid. Als ik 's morgens aan kom op een locatie ga ik eerst de kinderen begroeten. Ik vind het belangrijk dat ouders met een fijn en gerust gevoel bij ons buiten de deur stappen om naar hun werk te gaan. De kinderen staan bij Second Home Kinderopvang op nummer 1 de rest komt daarna.

  Kom gerust eens vrijblijvend kijken in onze kinderopvang! Uw kind is van harte welkom om met ons mee te spelen.

Met vriendelijke groet,
Mariam Talhaoui